Advertisement

Accident Pe Autostrada Soarelui - Conform reprezentanților serviciului de ambulanță constanța, 10 persoane au suferit traumatisme minore.

Accident Pe Autostrada Soarelui - Conform reprezentanților serviciului de ambulanță constanța, 10 persoane au suferit traumatisme minore.. 16 victime au fost transportate la spital. Numărul victimelor a ajuns la 17 dintre care 5 minori, au anunțat reprezentanții isu constanța. Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite. 155 de persoane au fost implicate, iar 17 au fost transportate la spital. Pe autostrada soarelui (a2), dimineața zilei de vineri, 16 iulie, a început nefericit pentru cel puțin 55 de șoferi.

În accident sunt implicate 20 de mașini implicate. Se pare că au fost patru accidente, pe o lungime de 10 kilometri. Un nou accident a avut loc, pe autostrada soarelui, în urmă cu câteva minute. Numărul victimelor a ajuns la 17 dintre care 5 minori, au anunțat reprezentanții isu constanța. Două persoane au suferit leziuni în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini produs duminică pe sensul spre litoral al autostrăzii a2, relatează news.ro.

Video Accident Pe Autostrada Soarelui Stiri Tvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr
Video Accident Pe Autostrada Soarelui Stiri Tvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr from media.tvrnews.ro
Accident pe autostrada soarelui, în drumul spre mare. Accident în lanț pe autostrada soarelui. Potrivit primelor informaţii, patru persoane au suferit leziuni grave, primind. Două persoane au suferit leziuni în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini produs duminică pe sensul spre litoral al autostrăzii a2, relatează news.ro. Un nou accident a avut loc, pe autostrada soarelui, în urmă cu câteva minute. Un nou accident pe autostrada soarelui. 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat. Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier cu cinci autovehicule implicate.

Zece persoane implicate în accidentul produs.

Pilotul titi aur, expert în conducere defensivă, a explicat ce trebuie să facem pentru a evita o astfel O persoană a fost rănită. Conform reprezentanților serviciului de ambulanță constanța, 10 persoane au suferit traumatisme minore. Zece persoane implicate în accidentul produs. Nicio persoană nu a fost rănită și nu a fost nevoie de transportul la spital, a informat centrul. Un nou accident pe autostrada soarelui. O femeie de 50 de ani a murit pe plaja din mamaia nord. În accident sunt implicate 20 de mașini implicate. Accident cu 55 de mașini și persoane rănite (foto) andrei vlad. Se pare că au fost patru accidente, pe o lungime de 10 kilometri. Share pe facebook share pe twitter share pe whatsapp carambol pe a2, 16 iulie 2021. Accident în lanț pe autostrada soarelui: Vineri dimineață, patru accidente în lanț, cu zeci de răniți, pe autostrada soarelui citit 6 ori ultima modificare duminică, 18 iulie 2021 19:20 etichetat cu

Accident în lanț pe autostrada soarelui. Accidentul a avut loc la kilometrul 183, pe sensul de mers dinspre bucurești către constanța, în zona localității medgidia. Planul roșu de intervenție a fost activat. În acest weekend, pe autostrada soarelui au avut loc numeroase accidente. În prezent există patru zone în care au avut loc accidente în această dimineață pe autostrada soarelui, 52 de mașini cu 146 de persoane au fost implicate în carambol, au mai anunțat reprezentanții isu dobrogea.

Accident Mortal Pe Autostrada Soarelui Trafic Blocat Spre Litoral Evenimentul Zilei
Accident Mortal Pe Autostrada Soarelui Trafic Blocat Spre Litoral Evenimentul Zilei from evz.ro
Facebook] vineri un carambol a avut loc pe dn5. O persoană a fost rănită. Circulația se desfășoară pe banda de urgență andreea cosma / 18 iul 2021, 08:10 salveaza pdf comentarii. Accident pe autostrada soarelui, în drumul spre mare. Deși era ceață, șoferii nu au ținut cont că vizibilitatea este redusă și au mers mult prea repede, cu peste 100 de kilometri pe oră. Peste 50 de masini au fost implicate in accident, a fost activat planul rosu de interventie si planul alb pentru spitalele din zona, pentru primirea victimelor. Se pare că au fost patru accidente, pe o lungime de 10 kilometri. Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane.

Share pe facebook share pe twitter share pe whatsapp carambol pe a2, 16 iulie 2021.

Astfe, potrivit infotrafic, la km. Deși era ceață, șoferii nu au ținut cont că vizibilitatea este redusă și au mers mult prea repede, cu peste 100 de kilometri pe oră. Numărul victimelor a ajuns la 17 dintre care 5 minori, au anunțat reprezentanții isu constanța. Ultimul update duminică, 18 iulie 2021, 10:31. Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. Un nou accident pe autostrada soarelui. Accident în lanț pe autostrada soarelui. Planul roșu de intervenție a fost activat. În prezent există patru zone în care au avut loc accidente în această dimineață pe autostrada soarelui, 52 de mașini cu 146 de persoane au fost implicate în carambol, au mai anunțat reprezentanții isu dobrogea. 181, la limita dintre localitatea peştera şi medgidia, pe sensul către constanţa, a avut loc un accident între două maşini. Astfel de accidente sunt tot mai dese pe acest traseu. Pe autostrada soarelui (a2), dimineața zilei de vineri, 16 iulie, a început nefericit pentru cel puțin 55 de șoferi. Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2.

Din primele infomați, doi oameni sunt răniți. Un accident rutier teribil a avut loc în cursul zilei de azi, miercuri, pe a2, autostrada soarelui. Planul roșu de intervenție a fost activat. De cristian otopeanu , duminică, 18 iulie 2021, 10:22. Un weekend plin de accidente.

Zswm Z5job7fym
Zswm Z5job7fym from m.hotnews.ro
Deși era ceață, șoferii nu au ținut cont că vizibilitatea este redusă și au mers mult prea repede, cu peste 100 de kilometri pe oră. Încă un accident în lanț pe autostrada soarelui, pe sensul spre bucurești. În prezent există patru zone în care au avut loc accidente în această dimineață pe autostrada soarelui, 52 de mașini cu 146 de persoane au fost implicate în carambol, au mai anunțat reprezentanții isu dobrogea. Vineri dimineață, patru accidente în lanț, cu zeci de răniți, pe autostrada soarelui citit 6 ori ultima modificare duminică, 18 iulie 2021 19:20 etichetat cu Accident în lanț pe autostrada soarelui. Circulația se desfășoară pe banda de urgență andreea cosma / 18 iul 2021, 08:10 salveaza pdf comentarii. Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Carambol rutier pe autostrada soarelui (a2).

Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane.

Se pare că au fost patru accidente, pe o lungime de 10 kilometri. Potrivit primelor informaţii, patru persoane au suferit leziuni grave, primind. Vineri dimineață, patru accidente în lanț, cu zeci de răniți, pe autostrada soarelui citit 6 ori ultima modificare duminică, 18 iulie 2021 19:20 etichetat cu Circulația se desfășoară pe banda de urgență andreea cosma / 18 iul 2021, 08:10 salveaza pdf comentarii. Deși era ceață, șoferii nu au ținut cont că vizibilitatea este redusă și au mers mult prea repede, cu peste 100 de kilometri pe oră. O femeie de 50 de ani a murit pe plaja din mamaia nord. Încă un accident în lanț pe autostrada soarelui, pe sensul spre bucurești. Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. De asemenea, la km 183 este. Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. Din primele informații, un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii, fiind transportat cu elicopterul smurd la spital. Astfel de accidente sunt tot mai dese pe acest traseu.

Posting Komentar

0 Komentar